Kamerlingh Onnes gebouw

Voor de faculteit Rechten van de Universiteit Leiden is de interne bewegwijzering herzien. Het is een complex gebouw waar verdiepingen niet altijd even logisch op elkaar aan sluiten. Daarom hebben we plattegronden gebruikt bij elke trap en lift om de bezoeker te helpen met met de oriëntatie in het gebouw. Dit naast de ‘standaard’ verwijzingen.…

Read more

Circulaire bewegwijzering KB

Voor de Koninklijke Biblitheek in Den Haag hebben wij in samenwerking metTriboo een circulaire bewegwijzering ontwikkeld, met name door gebruik van Ecor (plaatmateriaal wat 100% recyclebaar is).   Het kantoor van de KB is een ingewikkeld complex bestaande uit vier gebouwdelen waarin medewerkers zich slecht konden oriënteren. Om het overzichtelijk te maken hebben we per…

Read more

Wijnhaven gebouw Den Haag

Wijnhaven gebouw Den Haag Ontwerp en realisatie in- en externe bewegwijzering Grafische vormgeving diverse elementen in het Wijnhaven gebouw;– akoestische panelen in de auditoria– privacy folie op kantoren en lesruimten.

Read more

LBSP info zuilen

Voor Leiden Bio Science Park hebben wij een een cortenstalen bewegwijzering systeem ontwikkeld wat qua stijl en beeldtaal past bij de entreemarkers (eerder door ons ontworpen). Afgebeeld is de algemene informatie zuil. In de verticale kolom zit verlichting ingebouwd, en geeft een strijklicht over het bord. Er zijn er vier geplaatst.

Read more

UB Leiden

Het ontwikkelen van een eigen signing systeem ten behoeve van de interne bewegwijzering. En ontwikkelen van een flexibel en werkbaar kaartsysteem t.b.v. alle kasten voor boeken en tijdschriften. In samenwerking met ‘lijm deskundigen’ zijn voor de hangende borden de staaldraden bevestigd in de kopse kant van 4 mm aluminium. Eenvoud in stijl.

Read more

Anna van Bueren gebouw, Den Haag

Voor het Anna van Buerengebouw hebben wij in samenwerking met architect Ewoud Netten een eigen signing ontwikkeld. Het uitgangspunt was om een subtiele signing te ontwerpen die als het ware opging in het gebouw. Dit zonder uiteraard onduidelijk te zijn.  

Read more